Home » Om os » Reference

Vores kunder siger

Børnehuset

“Vi har siden 2011 samarbejdet med Daseko Rengøring – de gør rent og pudser vinduer på Nørrebro og i vores udflytter børnehave i Lynge.

Vi er meget tilfredse.

Daseko´s team er pligtopfyldende og vi møder dagligt ind til et frisk rengjort børnehus.

Vi bliver indimellem skåret i vores kommunale tilskud til rengøring, men Daseko er altid friske på at tilpasse sig vores budgetter – så vores hverdag hænger sammen, både økonomisk og rengøringsmæssigt.

Vi giver Daseko vores bedste anbefalinger”

Experian

”Vi har samarbejdet med Daseko i over 16 år, og vi oplever i høj grad, at Daseko ønsker at gøre en positiv forskel for os som virksomhed. Daseko er altid klar, når vi har behov for ekstra hjælp og service; så udover de faste opgaver omkring rengøring, vinduespolering og posthåndtering, benytter vi os også af Dasekos AD-Hoc service team. Vi har f.eks. fået udført opgaver som intern flytning, ophængning af tavler, lamper og inventar.

Vi sætter stor pris på Daseko og vores samarbejde.”

Sportmaster

” Top professionel fra 1. sekund. Efter et super opstarts møde hvor jeg fik præciseret mine behov, gik Daseko i gang med at finde det mest optimale løsning for min butik. Jeg har igennem hele processen følt at mine behov har været 1.prioritet for Daseko. Kvaliteten af rengøring er i top og er yderst tilfredsstillende.

Daseko kan varmt anbefales.”

MG – MediGroup

“MediGroup har benyttet Daseko rengøring siden 2006. Vi har været og er meget tilfredse med Daseko.

Daseko’s medarbejderne er dygtige, pligtopfyldende og stabile.

Det sætter vi stor pris på”

Advokathuset

“Vi i Advokathuset har benyttet Daseko som rengøringsleverandør siden starten af 2012, både i vores lokaler i Hovedgaden 35 og efterfølgende i vores nye og større lokaler i Teglporten 3. Vi har altid været tilfredse med Dasekos ydelser og kvalitetskontrol og har aldrig haft noget at klage over. Daseko er også altid friske på ekstraopgaver, når sådanne dukker op, og udfører også disse til fuld tilfredshed.”

Rema 1000

“Vi har siden 2015, benyttet Daseko Rengøring & Service som leverandør af rengøring og vinduespolering.

I Rema 1000 kæden, har vi meget fokus på at vores butikker hverdag, fremstår pæne og præsentable – så vores kunder får en god oplevelse når de handler hos os. Dette ansvar har vi overladt til Daseko. Deres medarbejdere er super stabile, veluddannet og har sans for at alle de små detaljer huskes – og opstår der fejl, er de hurtige til at rette op.

Vi er glade for Daseko og giver dem vores bedste anbefalinger med på vejen.”

Lægehuset Hovedgaden

“Vi har samarbejdet med Daseko Rengøring siden 2006. De pudser vinduer og gør rent i vores lægehus.

Når vi indimellem har brug for et par ekstra praktiske hænder, så ringer vi til Daseko´s Ad-hoc team, så kommer de og løser vores opgaver. Bortkørsel af affald, ophængning af lamper, udskiftning af brandalarmer ect.

Vi føler os i gode hænder, og vi har aldrig oplevet svigt eller udeblivelser i de efterhånden mange år som vi har samarbejdet med Daseko.”

Ejerforening Nordsjælland

“Vi har samarbejdet med Daseko Rengøring og Service siden 2018. Daseko overtog ansvaret for rengøring af vores 42 indgangspartier, elevatorer m.v. Efter vi havde samarbejdet med anden aktør igennem flere år, der ikke kunne få tingende til at fungerer tilfredsstillende, besluttede vi i bestyrelsen at starte et samarbejde med Daseko.

Vi må sande, at vi har oplevet et meget stor forbedring efter at Daseko har overtaget ansvaret- vi i bestyrelsen får ikke længere klager og vi hører kun positivt, omkring det arbejde Daseko udfører for os.

Vi er særdeles tilfredse med Daseko og deres team.”

Ønsker du en referenceliste?
Så er du velkommen til at kontakte os.

Er du interesseret? Så kontakt os

Få et tilbud Kontaktinfo