Vi anvender altid svanemærkede og derved miljøvenlige rengøringmidler, når vi gør rent på institutioner

Home » Serviceydelser » Børneinstitutioner

Børneinstitutioner – Fokus på et sundt indeklima = mindre sygdom og bedre trivsel

Når mange børn og voksne er samlet i de samme lokaler, vil forkølelses og influenzabakterier hurtigt kunne sprede sig, men med en grunding rengøring fjernes mange bakterier og dermed mange smittekilder. Det er een af grundene til, at vi altid afslutter vores daglige rengøringsprogram med at desinficere dørrammer og dørhåndtag da vi ved, at dette er en stor kilde til bakteriespredning.

Lugtgener er desvære ret almindelige følger, af mange børn på få toiletter. Det stiller krav til den daglige rengøring. Hvis rengøringen er mangelfuld, vil urinsyrebakterierne få frit spil og lugtgenerne vil være uundgåelig. Vi har derfor fokus på at få vasket gulvene grundigt hver gang vi er i jeres institution.

Vi har idag ansvaret for, at mere end 25 børneinstitutioner dagligt, står klar til brug, når børn og voksne møder ind i institutionerne. Vi udfører normalt rengøringen i aftentimerne og i daglys i weekenden – så vi er ikke et forstyrrende element i hverdagen. Vi vasker selv vores mopper og klude på vores eget vaskeri og belaster således ikke jeres vaskemaskiner.

Vi går på arbejdet med en stor fokus på at skabe et sundt indeklima og hygiejne niveau, så børn og voksne kan opholde sig i lokalerne med ro i sindet – med stor tillid til at vi udfører rengøringen på en god og ansvarlig måde.

Vores spande, rengøringsklude og mopper anvendes efter farveopdeling, så vi er sikre på at vi ikke overfører bakterier, fra jeres toiletter til køkkenet eller til jeres arbejdspladser.

Af hygiejnemæssige grunde skifter vi klude og mopper hver gang vi er på arbejdet hos jer.

Hvis du ønsker at komme i dialog med et par af de institutioner som vi samarbejder med i dag, så send os en mail til daseko@daseko.dk – så sender vi gerne et par referencekunder der kender os.

Miljøvenlige rengøringsmidler

Vi anvender altid svanemærkede og derved miljøvenlige rengøringmidler, når vi gør rent på institutioner.

Er du interesseret? Så kontakt os

Få et tilbud Kontaktinfo