Kontakt os i dag – og få et uforpligtigende tilbud på en professionel totalløsning

Home » Om os

Om os

Daseko ApS er etableret i 2004.

Den 1. marts 2022 blev vi en del af TipTop Ejendomsservice ApS – der er ejet af Finske PHM Group.

TipTop Ejendomsservice ApS har igennem snart 20 år leveret erhvervsrengøring, Ejendomsservice og gartnerservice til deres kunder.

Ved at vi nu bliver en del af en større større organisation , vil vi fremadrettet kunne tilbyde totalløsninger indenfor Facility management – herunder professionelle løsninger med gartnerservice, vinterbekæmpelse, håndværker-koordinering og Ejendomsservice.

Kontakt os i dag – og få et uforpligtigende tilbud på en professionel totalløsning.

Vireception servicere i dag over 90 virksomheder, institutioner, klinikker – boligforeninger, der efter aktuelt behov indkøber vores mange forskellige serviceydelser.

Vi beskæftiger omkring 50 stabile rengøringsassistenter, 3 serviceledere og der er tilsynsførende på vores lidt større arbejdspladser.

Skal der gøres rent, pudses vinduer, klippes græs eller måske hænges billeder op? så er vi klar med en professionel løsning til dig.

Vores idégrundlag er ganske enkelt – at være der for vores kunder.

Vi håber at du vil klikke lidt rundt på vores hjemmeside – og at du får lyst til en uforpligtigende dialog med os, omkring jeres aktuelle service behov.

Det ville glæde os at byde dig velkommen som kunde hos Daseko Rengøring & Service ApS.

Venlig hilsen

Team Daseko ApS

Stor eller lokal? Hvorfor ikke begge dele.

Vi er en del af PHM Group. PHM er en ejendomsservicegruppe, hvis mission er at tage sig af mennesker ved at tage sig af deres livsmiljø. PHM Group består af de bedste lokale virksomheder i branchen, alle med de samme værdier og motivationer; iværksætterånd og fair og ansvarlig forretningspraksis. Vi mener, at kun lokal service med store ressourcer er bedre end lokal service. Med PHM er der ingen grund til at tænke på, om du skal vælge en velkendt lokal eller en stor spiller. Vi giver dig det bedste fra begge verdener.

Læs mere

Reference

Læs, hvad vores kunder siger om os.

Læs mere

Driftssikkerhed

Vi har løsningen, der hjælper os med at huske de vigtige detaljer!

Vi følger udviklingen, og søger løbende efter nye muligheder for at optimere vores drift.

Læs mere

Kvalitetskontrol

Vi besøger vores kunder/jer ofte, vores interesse er at tjekke op på rengøringsniveauet hos jer, og derved hjælpe vores medarbejdere med at holde det aftalte rengøringsniveau.

Læs mere

Miljø

Vi påtager os ansvaret for, at det interne og eksterne miljø tilgodeses, og vi har udvalgt vores leverandører med omtanke. Det er grunden til, at vi samarbejder med de største producenter af rengøringsmidler og rekvisitter i Danmark.

Læs mere

Er du interesseret? Så kontakt os

Få et tilbud Kontaktinfo