Arbejdet udføres med fokus på sikkerhed , fra stige, lift eller fod – alt efter hvordan jeres bygninger ser ud

Home » Serviceydelser » Vinduespolering

Vinduespolering

Rene vinduer hører med til et godt arbejdsmiljø, hvorfor vi naturligvis også tilbyder professionel vinduespolering til vores kunder.

Vores vinduespudsere, har stor erfaring – og arbejdet udføres med høj kvalitet.

Vi aftørre naturligvis indvendige vindueskarmene så der ikke ligger vand og sejler rundt, når vi forlader jer – og spilder vi vand på jeres gulve, så bliver det naturligvis også tørret op.

Vi tilbyder vinduespolering i faste frekvenser – alt efter jeres behov og beliggenhed i forhold til trafikale og øvrige forhold. Du bestemmer naturligvis, om vi skal polere indvendigt, udvendigt, om sommeren, om vinteren og hvor tit vi skal gøre det. Men med mange års erfaring, har vi efterhånden lært, hvordan vi tilpasser vores aftale, så den dækker jeres behov.

En vinduespolerings aftale omfatter typisk ud- og indvendig polering af samtlige glas/vinduer – samt polering af eventuelle interneglaspartier og ovenlys – har du specielle ønsker så kigger vi på det.

Arbejdet udføres med fokus på sikkerhed , fra stige, lift eller fod – alt efter hvordan jeres bygninger ser ud.

Rent praktisk modtager du en mail fra os – en lille uges tid før vores vinduespudser kommer forbi, så har alle mulighed for at få tømt vindueskarmen inden vi kommer.

Kontakt os få et godt tilbud på polering af dine vinduer 🙂 så kigger vi forbi dig.

Er du interesseret? Så kontakt os

Få et tilbud Kontaktinfo