Alle serviceydelser beskrives i en operationel serviceplan, så du som kunde ikke er i tvivl om omfang, frekvenser, økonomi eller niveau

Home » Serviceydelser

Serviceydelser

Vi ønsker, at vores kunder opfatter os som en service- og samarbejdspartner – der altid har et bud på en løsning. Skal der gøres rent, pudses vinduer, klippes græs eller bliver køkkenassistenten syg, så er vi klar med en løsning.

Vores kerneydelse er rengøring, men vi tilbyder løsninger indenfor mange andre områder:Erhvervsrengøring Birkerød, Rudersdal, Daseko – Rengøring og Service

Alle serviceydelser beskrives i en operationel serviceplan, så du som kunde ikke er i tvivl om omfang, frekvenser, økonomi eller niveau.

Vi tilbyder:

 • Erhvervsrengøring
 • Institutionsrengøring
 • Butiksrengøring
 • Rengøring til sundhedssektoren (Læge og klinikrengøring)
 • Ad-Hoc Service (vikardækning)
 • Vinduespolering
 • Viceværtservice
 • Planteservice
 • Måtte- & Linnedservice
 • Grønservice/ejendomsservice
 • Tæpperens
 • Kantinebemanding

Rengøring

Rengøringen udføres efter en kunde specifik serviceplan, så den matcher jeres aktuelle behov. Vores systemer og metoderne er professionelle og gennemprøvet igennem mange år. Systemerne er beskrevet i vores rengøringshåndbog, som vi benytter til undervisning af vores medarbejdere. Vi har styr og sikkerhed for at, arbejdet udføres efter vores standard og foreskrifter.

Læs mere

Vinduespolering

Vi tilbyder vinduespolering i faste frekvenser – alt efter jeres behov og beliggenhed i forhold til trafikale og øvrige forhold. Du bestemmer naturligvis, om vi skal polere indvendigt, udvendigt, om sommeren, om vinteren og hvor tit vi skal gøre det. Men med mange års erfaring, har vi efterhånden lært, hvordan vi tilpasser vores aftale, så den dækker jeres behov.

Læs mere

Tæpperens

Vi tilbyder vores kunder, at få flotte rene (faste) tæpper med Kärchers nye banebrydende renseteknik. Med en kombination af to roterende børster og det specielle iCapsol ™ tæpperensemiddel dybderenser vi jeres tæpper. iCapsol ™ tæpperensemiddel forarbejdes maskinelt ned i tæppet, og binder og indkapsler snavset hvorefter det støvsuges bort.

Læs mere

Ad-Hoc Service

Har du ind imellem brug for ekstra hjælp? Vi tilbyder Ad-hoc service på ren timebasis eller i abonnement, alt efter hvad dit behov måtte være. Vi udfører stort set alle former for service og Ad-hoc opgaver, lad os vide hvad vi kan hjælpe dig med.

Læs mere

Forbrugsvarer

Vi tilbyder at du kan købe jeres forbrugsvarer igennem os, og vi har sammensat et sortiment der dækker bredt. Vi søger for at I aldrig løber tør og fakturerer efter jeres aktuelle forbrug. Det er en nem og tidsvenlig løsning, I skal ikke bruge tiden på at hente toiletpapir og cremesæbe i det lokale supermarked.

Læs mere

Håndklæder og viskestykker

Vi indsamler det brugte, og leverer det rene (håndklæder og viskestykker) til jer, når vores chauffør alligevel leverer rene mopper, klude og rengøringsmidler, som jo bruges af vores rengøringspersonale hos jer – på den måde sparer du de leveringsomkostninger, som du måske betaler hos din nuværende ordning.

Læs mere

Ejendomsservice

Vi tilbyder ejendomservice til andels, grundejer og- ejerforeninger, samt til virksomheder og institutioner. Vi sender gerne vores referenceliste – hvis du vil i dialog med kunder der kender os igennem flere år.

Læs mere

Børneinstitutioner

Når mange børn og voksne er samlet i de samme lokaler, vil forkølelses og influenzabakterier hurtigt kunne sprede sig, men med en grunding rengøring fjernes mange bakterier og dermed mange smittekilder. Det er een af grundene til, at vi altid afslutter vores daglige rengøringsprogram med at desinficere dørrammer og dørhåndtag da vi ved, at dette er en stor kilde til bakteriespredning.

Læs mere

Er du interesseret? Så kontakt os

Få et tilbud Kontaktinfo